JORINAA silloin tällöin.

 9.3.2007: Friidulla asiat jälleen parempaan päin. Eilen olimme jo lenkillä tuolla kylänraitilla ja teräsmuori kulkee mukavasti mukana. Kurakelit ovat alkamassa ja karvanlähtö on jo alkanut, joten todellinen rospuuttoaika on koiraperheissä parhaimmillaan viikon-parin sisällä. Jarabindan kasvateissa löytyy tällä hetkellä useampi HYVÄ jalostukseen sopiva rottweiler uros, niistä saa yhteystietoja minulta joko sähköpostitse tai puh. 044 – 5388824.

Seinäjoelta on tulossa JB Daami One kyläilemään tänään, pitääpi muistaa ottaa kuvia Onesta.
 
5.3.2007: Jarabindan Jafar King on astunut venäjäntuonti nartun Ferrum Angel Mistika. Pentujen odotetaan syntyvän toukokuun alkupäivinä. Kassi-Alman juoksujen alkamista odotellaan tulevaksi lähiaikoina, sillä karvanlähtö on jo alkanut.
Finnrott’s Friidulla on tänään ollut voimakasta huimausta, Friidu on keikahtanut kumoon useamman keraan tänään, joten voimat alkavat hieman tuossa hiipua, meidän vanhalta rautarouvalta. Ruoka kuitenkin maistuu vielä ja ilmastointi tuntuu toimivan hyvin.
Bentokronen ja 1stChoice koiranruokien menekki on lisääntynyt mukavissa määrin. Puskaradioiden kautta ovat ihmiset saaneet paljon tietoa noiden ruokien korkeasta laadusta ja sopivasta hinnasta.
Bentokronen tulee julkaisemaan tuote-KATALOGIN maaliskuussa, joten ne ovat tulossa jakoon lähiaikoina.
Huolehdi, että saat oman katalogisi, siellä on paljon mielenkiintoisia ja hyviä tarjouksia ja monenmoisia uutuuksia.
 Katalogit tulevat ilmeisesti minulle jakoon 18.3.2007 – siis runsaan viikon päästä.
4.3.2007: Kaunis aurinkoinen ilma, kevättä selkeästi ilmassa.
Micaelan kanssa teimme Porin pieneläinhautausmaalle kotisivuja, http://www.freewebs.com/pienelain/  nyt sivut saavat odottaa parempaa huomista.
Olin hautausmaahoitajana useita vuosia ja kehitin sen tapaa toimia monella tavalla.
Tein haudoista rekisterin, jotta tiedämme lemmikkien hautapaikoista kaiken mahdollisen, kuten esim.lemmikin omistaja, hautapaikan numero (lohko,rivi ja paikka), milloin haudattu, kuka haudannut ja miten esim. syvähautaus vaiko tavallinen jne.
Suunnittelin ja tein satoja hautauksessa käytettäviä hautaussopimuskaavakkeita, monistin ja jaoin eläinlääkäreille ja hoisin yhdistyksen tiedottamista erityisesti eläinlääkäreihin.
 2007 vuosikokouksessa Anne Kivelä järjesti kiitokseksi minut ulos hallituksesta, Helena Vallin-Heinon, Virvan Juholan (Vipeksi kutsutaan), Erkki Rantamäen, Kerttu Rantamäen ja Liisa Lepistön avustuksella saivat pitkäaikaisen hallitustyöni päätökseen.
Oikeus kuitenkin aina voittaa, joten hyvillä mielin jatkan eteenpäin.   
 
27.2.2007: Yritin laittaa pientä leikillistä nettikyselyä sivulle vaan en onnistunut siinä.
Pieneläinhautausmaan yli 10 vuotinen harrastustoimeni päättyi tänään hieman hämmentävällä tavalla.
Kerron asiasta täällä tarkemmin, kun saan pariin kysymykseen ensin vastauksen.
20.2.2007: Onnittelut Helille nimipäivänä johdosta.
Jafar King menee tänään Pevisa-tutkimuksiin, siis lonkka- ja kyynärnivelkuvat sekä silmäpeilaukseen, joten pitäkäähän peukkuja. Tampereen näyttely ilmoittautuminen päättyy lähipäivinä.
 
17.2.2007 Meidän Friidu tänään 13 vuotta.
Lisäsin www.jarabindan.fi sivuille syntymäpäiväkuvia kolme kappaletta.
Friidu sai syntymäpäivänsä kunniaksi ensimmäistä kertaa elämässään syödä ruokapöydästä syntymäpäiväkakkunsa. Kymppivuosille oli grillepätkä ja ykkösvuosille 3 nakkia, pohjana tietenkin iki-ihana maksalaatikko, jota meidän koirat saavat normaalisti vain kerran vuodessa herkuksi. Olihan Friidulla aterialla tietenkin myös lasi valkoviiniä, mutta F. haluaa olla täysin alkoholiton, joten se viini meni "parempiin" suihin.
 
14.2.2007 Hyvää Ystävänpäivää kaikille myös täältä Ulvilasta. On ollut iloinen päivä, puhelin on vingutellut ystävänpäivä-viestiä aivan kaiken aikaa ja vieraskirjassakin näkyy olevan mukavia ystäväpäivän tervehdyksiä.
Kevään odotusta kaikille. t. marianne 
 
9.2.2007 Iloinen uutinen, Detroit Sisu on selviytynyt Parvo viruksesta. Sisu oli viikko sitten erittäin huonossa kunnossa ja ennuste koiran kohdalla oli tosi huono. Sisu kuitenkin voitti taudin ja on nyt jo yllättävän hyvässä kunnossa. Muutaman kuvankin ehdin eilen Sisusta napata, yritän laittaa sivuille uusia kuvia lähipäivinä, kunhan taasen puran tuon kameran sisällön koneelle.
 
8.2.2007 Olen lisäillyt tuonne www.jarabindan.fi sivuille useampia uusia sivuja ja tehnyt päivityksiä, mm. sivuille: uutiset,  in memoriam ja  RUOKA+  sivulle paljon uusia tuotteita joita saatavissa kauttani. Hinnat maan edullisimmat. De Lux kevythäkki XL kokoinen tällä hetkellä nähtävissä täällä livenä ja peti MarcherC B. Joten poikkeilkaa.
 
Tapaamme SRY Satakunnan alaosaston kokouksessa 13.2. Sampolan Asukastuvalla klo 18.30 Kouvonraitti 7 Pori
Kokous on pidetty ja toivotan onnea yhdistyksen uudelle puheenjohtajalle Eeva Tilander-Petäjälle sekä uudelle hallitukselle. Tiedot varmaankin löytyvät ao:n omilta sivuilta:  http://srysatakunta.50webs.com/index.htm
 
 
 
Kiitos ja halaus – synttäripäivä on myös minulla VAIN kerran vuodessa. Tuntui niin hyvältä saada monia/useita onnittelu tervehdyksiä. Voi voi jospa tietäisin, milloin on minun YSTÄVIENI merkkipäivät……Kertokaa ne minulle, mielelläni tervehdin teitä juuri oikeaan aikaan/ja ihan "erikseen" 
4.2.2007 Tänään tulee kuluneeksi muutama vuosi siitä kun Marianne syntyi, ja täällä sitä olen yksin kotona, mies töissä ja poika kaverinsa luona yötä.
Joda on ollut täällä 2 vrk. hoidossa minulla ja kyllä on mukava ja kiva uros, tänään Joda haetaan kotiin. Oispa kaikki rottikset noin mukavia ja helppoja kuin Joda on.
 
Possunkorvia jälleen saatavissa täältä. 10kpl 6 euroa. Ovat muuten tosi ISOJA ja hyvin paistuneita.
 
Tampereen näyttelyn halvempi ilmoittaumisaika päättyy 5.2.07 jos en väärin muista, tarkista.
Jarabindan Daami One saanut omat uudet space-sivut
Turun näyttelytulokset lisätty www.jarabindan.fi sivujen UUTISET sivulle.
 
VAROITUS:  PARVOA LIIKKEELLÄ PORISSA.
Olkaa siis kaikki tarkkana koirienne kanssa. Porissa todettu Parvo-tapaus. Parvo on erittäin herkästi tarttuva virus-tauti, joka aiheuttaa oksennusta ja ripulointia (usein veristä, pahanhajuista), parvovirus on hengenvaarallinen pennuille – alle 6 kk ikäisille ja vanhoille koirille. VÄLTTÄKÄÄ TOISTEN KOIRIEN JÄTÖKSIÄ.
 
Remu on löytynyt hyvässä kunnossa. Koira löytyi 27.1. perjantai iltana n. klo 22.30 runsaan 20 km päästä katoamispaikaltaan. Remu oli hakeutunut ok-talon pihamaalle, ja talon tytär oli katsonut Apulasta katoamis-ilmoituksen.
Iso kiitos kaikille avusta ja tuesta koiran etsintöihin. On se niin rankka tilanne kun on rakas lemmikki pakkasen ja pimeyden armoilla luonnossa. Nyt kuitenkin kaikki hyvin. Mukava todeta, että kaikilla oli halu auttaa.
 
 
Jos näet mustan uroskoiran juoksentelevan jossakin Hämeenkyrössä päin tai Pirkanmaalla, ota yhteys lähimpään poliisiin, jotta voimme laittaa etsintäjoukot liikkeelle. Koirasta ei ole tullut yhtään havaintoa viimeisen 2½ vuorokauden aikana.
KOIRA EDELLEEN KATEISSA HÄMEENKYRÖSSÄ PERJANTAINA 26.1..
ROTTWEILER UROS KADONNUT KESKIVIIKKONA 24.1.2007 KLO 9 AAMULLA KÖHKÖRÖNTIEN LÄHIMETSÄSSÄ. Mahdollisista havainnoista voi soittaa poliisille tai minulle nroon 044-5388824.
 Lähtekäähän kaikki lenkkeilemään Hämeenkyröön ja tekemään näköhavaintoja.  
 
Seuraava pentue suunnitelmissa keväällä 2007.
 
12.1.2007:JB C-pentueen rekisterikirjat saapuivat nimet ovat: Captain Rocky, Carefree Dana, Citro-Nella ja Candy Kakara.
 
N. 10.1.2007 Jarabindan Uhma-Elli on lähtenyt parempiin jälkimaastoihin, voimia Ellin perheelle.
 
Uusi Vuosi ja uudet kujeet, Lainalaskuri käyttössänne
30.12.06 Nyt on juhlan aika ja iloisia uutisia.
 Jarabindan Komea Kingi Hämeenlinnasta,  kuvaustulokset A/A 0/0 ja silmät OK. nyt sopii Jenisan ja Hannun juhlia vuoden vaihdetta. Kasvattajalta Onnittelut ja iso halit.  Poikkeattehan taasen.
 
26.12.06 Lisäsin vielä valokuvia viimeisimpään C-pennut kansioon.
25.12.2006 Joulu on juhlittu ja uudenvuoden aattoa aletaan odottelemaan.
Muistakaa kaikki pitää koiranne kytkettynä Uuden Vuoden aattona, erityisesti nuoret koirat saattavat pelästyä jotakin rakettia niin, että lähtevät juoksemaan pakoon useamman kilometrin päähän. Joka vuosi pelästyneitä koiria etsitään suru puserossa. 
Lisäsin C-pentueesta muutaman kuvan albumiin. Joulukinkkuja tässä sulatellaan.
Onnekasta alkavaa vuotta 2007.  

11.12.2006 Jarabindan Ye’s Meen Neiti on synnyttänyt pentueen, uroksena Heizelwood Ringo

1. Narttu klo 23.25 painoa 420g  2. Narttu klo 00.50 painoa 320g 3. Uros klo 01.10 painoa 480g 4. Narttu klo 01.35 painoa 390g

Neiti teki jälleen täydellisen yllärin, lämmöt eivät laskeneet, koira ei ollut levoton eikä paljon muutakaan poikkeuksellista ollut käytöksessä. N. 15 minuuttia ennen ensimmäistä supistusta koira meni TV:n eteen ja alkoi siinä supistella, ja varttin päästä oli ensimmäinen komea narttupentu maailmassa. Synnytys meni mukavan tasaiseen tahtiin 2 tunnissa ilman mitään ongelmia. Nyt mamma nukkuu ja pennut ovat syömässä. Kaikki hyvin.
 
 
11.12.2006 Neiti on edelleen rauhallinen, ja vatsa on kovasti kasvanut viimeisen viikon aikana, melske vatsassa tuntuu olevan aikamoinen. Nyt vain odotellaan edelleen, josko tänään lämmöt viimeistään laskevat jolloin sitten myös synnytys alkaa.
 
Geenan arvostelu Messari 10.12.2006, tuomari Elina Haapaniemi:
1-vuotias vankka narttu. Erittäin hyvän kokoinen. Voitaisiin esittää enemmän edukseen erityisesti liikkeessä.
Hyvin kehittynyt ikäisekseen. Kaunis, voimakas nartun pää. Hyvät silmät & ilme.
Purenta & hampaat OK, suupigmentti saa vahvistua. Riittävä lapakulmaus, vankka runko.
Kohtuulliset takakulm. Hyvä lihaskunto. Hyvät sivuliikkeet. Hyvä karvan laatu.
Värimerkit voisivat olla hieman syvemmät. Tulos: EH
 
10.12.2006 Neitin syntyvää pentuetta odotellaan edelleen. Nyt ilmaantunut hieman alkuoireita, Neiti alkaa tulla hieman levottomammaksi, joten ilmeisesti synnytys on nyt viimeinkin vrk:n sisällä alkava. Hm… hyvää kannattaa odottaa.  
 
Helsingin Voittajanäyttelyssä vajaan vuoden ikäinen Jarabindan Geena Deivis sai arvosanan EH = erittäin hyvä. Arvostelussa tuomari kehui koiraa kokonaisuudessaan  kaikella tavalla, ehkäpä Mervi laittaa minulle arvostelun tulemaan emailina, niin voin lisätä sen tänne space-sivuille. Tuomarointi oli tiukkaa, junioriluokan koiria on 15, joista vain  yksi koira sai arvosanan ERI ja se oli 13 kk vanha Sue’s Secrets Unita, JUNIORVOITTAJA 2006 titteli tuli luokkavoiton myötä ja Unita oli myös paras narttu kehässä neljäs. Isot onnittelut Sarille ja Tomille, loistoesitys Sarilta. 
 
 
8.12.06 klo 14.30 ei vieläkään ensimmäistäkään merkkiä synnytyksen alkamisesta, joten nyt ei auta muu kuin odotella.
 
7.12. Neitin synnytyksen alkamisesta ei vielä pienintäkään merkkiä, joten menee ainakin 8.12. ja saattaa mennä jopa 9.12. päivälle, tietenkin kun Messarissa on Voittaja 2006 näyttely niin Neiti antaa odottaa sinne asti.
Laitan tänne blogiin heti tietoa kun jotain edistystä, esim. lämmönlasku havaittavissa.
Siis odotellaan, 7.12. klo 14.44 tämä oli kirjoitettu.
 
Jarabindan Ye’s Meen Neitille on tulossa pentue, laskettu aika n. 6.12.2006, uroksena Heizelwood Ringo. 
Pennuilla tulee olemaan rekisterikirjat, ne ovat eläinlääkärin tarkastamia, mikrosirutetut,  virallisesti silmäpeilatut. Terveet sukutaustat. Soittele niin kerron lisää  p. 044-5388824 
Alla 3 kuvaa Eurosta, otettu 13.11.06
 
Advertisement
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: JORINAA silloin tällöin.

  1. FrAnCy sanoo:

    ma ke cazzo di lingua parli pure te???ma cm cazzo state finlandesi…fa freddo li????se vedi la catischa con il suo gatto lucio me la saluti??????ahahaha coglione!!!!!!!ma allora nn ti ricordi di me!!!!ma vaffanculo va!!!!!!seeeeeeee ma xk te puoi scrivere cs????se??davvero??e ma eeeeeeeeee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s