kevään jorinat

 
 
 
Bento Kronen ja 1stChoice ruoat kauttani ilman postitus ym. kuluja. Kts sivu www.vipstore.fi kaikki ko sivulta löytyvät tuotteet edullisesti Tassuväen Tavaratalosta Yyteristä melkein joka päivä, tai tiistaisin Ulvilasta. Myös kotiinkuljetukset onnistuvat tai toimitus sirkustorille.
 

5.7.2008: Allamainittu 8 kk urospentu on löytänyt uuden hyvän kodin.
Friidu Fifii ja Kassi-Alma pyöristyvät silmissä ja pentuja on siis tulossa heinäkuun lopulla.
 
1.7.2008: Marianne oli Yyterissä surffaamassa ensimmäistä kertaa – olipas muuten hauska kokemus – pysyin jopa laudalla ja pääsin jo hetken matkaa mukavasti menemään eteenpäin. Ensi viikolla jatkan tuota uutta harrastusta.
16.6.2008:JB Friidu Fifii on ultrattu ja todettu kantavaksi, nyt siis ROTTWEILER pentuja on varmasti tulossa heinäkuun lopulla.
8 kk vanha rottweiler urospentu etsii uutta kotia perhetilanteen muutoksen vuoksi – ei jarabindan kasvatti, mutta kasvatin jälkeläinen.
Jos kiinnostuit tulevista pennuista tai puoliaikuisesta, soittele p. 044-53 888 24
Voit myös laittaa sanaa kiertämään josko löydetään tuolle urokselle uusia ja HYVÄ koti.

 

24.5.2008: Jarabindan Friidu Fifii on astutettu Jarabindan Lallilla, pentujen odotetaan syntyvän n. 26.7.2008.
 
22.5.2008 Jarabindan Kassi-Alma on astutettu Jarabindan Itte Brandolla, pentujen odotetaan syntyvän n. 24.7.2008 – ennakkovarauksia otetaan vastaan puh. 044-53 888 24
 
Tulossa 8.6.2008 Match show Ulasoorin kentällä, järjestää Kivat Koirat ry. ilmoittautuminen klo 11 alkaen.
Minä en nyt sitten olekkaan tuolla mätsärissä mukana – Musti ja Mirri sponssasi sinne palkinnot, joten kieltävät muiden menemästä kauppaamaan mitään ko tapathumaan.  
 
14.5.2008 Pikkuhiljaa Tassuväen Tavaratalon tilat valmistuvat, joten kesäkuussa on varmaankin avajaiset, nyt jo voi tulla ostoksille, tavaraa kyllä on runsaasti jo varastossa. Kts. www.vipstore.fi sivut ja kaikki mitä sieltä löydät saat TT-talosta edullisemmin ilman kuluja.
 karttalinkki Tassuväen Tavarataloon, Fatijärventie 55 ja puh. 044-538 8824

Näytä suurempi kartta

 
 
 
14.5.2008 Kassi-Alman juoksun valmistumista odotellaan ja huomenissa ilmeisesti alkaa olla "kypsää kauraa" astutettavaksi, JB Itte Brando on tuossa jo asiaa tutkinut ja todennut, että tytteli ei ole vielä ihan valmis, joten kohta vasta alkaa tapahtua. Myös Mister Bean on vielä ihan rauhallinen, joten kaksi urhoa tuota tilannetta seurailee joten oikea ajankohta löytynee varmasti.
Myös Friidu Fifiin juoksu on alkanut ja Fifii astutetaan viikkoa jälkeen Alman, joten pentuja on nyt sitten viimeinkin tulossa heinäkuun 20 pv. tienoissa ja oikeen kaksi pentuetta mahdollisesti, sitten sitä vipinää riittää ja luovutusikään pennut tulevat n. 5.9.2008
 
5.5.2008 Jarabindan Kassi-Alman juoksu on alkanut, Alma astutetaan JB Itte Brandolla. Pennut syntyvät  20-24 heinäkuuta 2008.
JB Friidu Fifiin juoksun alkamista odotellaan alkavaksi lähiaikoina, Fifii astutetaan JB:n Lallilla.
 
5.5.2008  VIPSTORE tuotekuvasto, Klikkaamalla tästä tilaa oma kuvastosi kuluitta.
Kaikki kuvaston  www.vipstore.fi sivuilta löytyvät tuotteet, voit ostaa ilman toimituskuluja
Tassuväen Tavaratalosta torstaisin klo 15-18  ja aina kun joku kotona, Yyterin Levolta, Fatijärventie 5 (1 km ennen koirarantaa vasemmalle Levontie/Urheilukenttä tietä 1.4 km.) – tai
Ulvilasta Ravanintie 70 tiistaisin klo 15-18 ja muina aikoina voit kilauttaa sovitaan ostosaika myös kotiinkuljetukset onnistuvat puh. 044-53 888 24.  
 
 
                        
 

 

13.4.2008 Match show Noormarkussa sunnuntaina onnistui mukavissa tunnelmissa sateesta huolimatta. Paikalle oli saapunut ilahduttavan paljon koiria.
Bis koira oli hauskan veikeä 11 vuotias X-rotuinen (mäyräkoiraa ja suursnautseria), tarkemmat tiedot löydät Noormarkun koiraharrastajien sivuilta http://www.noormarkunkoiraharrastajat.com/.
Tassuväen Tavaratalon Lapsi ja koira suosikkipari olivat X-rotuinen Rescuekoira — nimi ja kuva tulosssa tänne sivuille.
Vuoden ensimmäinen Match show oli 30.3.2008 Tikkulan ABC:n pihassa tuulisessa, välillä aurinkoisessa ja pilvisessä säässä, kylmyys oli monella vaivana, mutta koirilla oli hauskaa.
Tassuväen Tavaratalon ensimmäinen Junior Handler suosikkipari valittiin ja siinä esiintyivät
partacollie narttu Hippu ja handlerina toimi hymyssä suin Essi Elomäki Porista.
Onnittelujen muodossa Essille ojennettiin 1stChoice turkinhoitovälineet. ONNEA.
Valokuvan Essistä ja Hipusta laitan sivuille kun saan oman huollossa olevan tietokoneeni takaisin.

Advertisement
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s